AGB  ·  Datenschutz  ·  Impressum  







Anmelden
Nützliche Links
Registrieren
Zurück Delphi-PRAXiS Programmierung allgemein Cross-Platform-Entwicklung Aangepaste Android-lettertypen voor Alcinoe Controls
Thema durchsuchen
Ansicht
Themen-Optionen

Aangepaste Android-lettertypen voor Alcinoe Controls

Ein Thema von bravesofts · begonnen am 27. Jul 2020 · letzter Beitrag vom 28. Jul 2020
Antwort Antwort
bravesofts

Registriert seit: 8. Feb 2015
Ort: Algeria
4 Beiträge
 
Delphi 10.3 Rio
 
#1

Aangepaste Android-lettertypen voor Alcinoe Controls

  Alt 27. Jul 2020, 15:40
Hallo allemaal:

. Mag ik de juiste manier weten om te werken met aangepaste lettertypen in Android.?
Ik heb dit apparaat hier gepatcht: (FMX.FontGlyphs.Android), maar geen effect ...
ik weet dat Alcinoe-besturingselementen native apparaatbesturingen zijn en de verf in fmx android is (FPaint: JPaint
help me alsjeblieft en als er een demo of voorbeeld is, zal het meer nuttig zijn.
ik heb kijken in youtube hoe kan dat in android studio en ik volg dezelfde stappen, maar de bedieningselementen veranderden hun lettertype niet zoals ik had verwacht ...
ik implementeer een map binnen het res remote-pad met de naam (font) en binnen die map implementeer ik twee xml-bestanden (attr.xml en myfont_familly.xml) en implementeer daar ook mijn lettertypen.
daarna ga ik naar mijn aangepaste styles.xml en voeg ik deze regel hier toe:
Code:
<item name = "android: fontFamily"> @ font / myfont_familly </item>
maar wanneer ik compileer om in Android te draaien, gebeurt er geen effect ???
alstublieft elk antwoord zal zo nuttig zijn
Angehängte Dateien
Dateityp: rar SMS Read-Write.rar (4,35 MB, 1x aufgerufen)
mohamed benammar
  Mit Zitat antworten Zitat
TiGü

Registriert seit: 6. Apr 2011
Ort: Berlin
3.060 Beiträge
 
Delphi 10.4 Sydney
 
#2

AW: Aangepaste Android-lettertypen voor Alcinoe Controls

  Alt 27. Jul 2020, 15:47
Sorry, maar onze Nederlanders zijn niet de beste. U bent van harte welkom om in het Duits of Engels te schrijven.
We hebben ook een internationale "Delphi-Praxis" (https://en.delphipraxis.net/). Misschien is het beter om te beginnen.
  Mit Zitat antworten Zitat
bravesofts

Registriert seit: 8. Feb 2015
Ort: Algeria
4 Beiträge
 
Delphi 10.3 Rio
 
#3

AW: Aangepaste Android-lettertypen voor Alcinoe Controls

  Alt 28. Jul 2020, 02:38
thank you so much Mr:TiGü for your Reply.
finally i got a reply (i ask here because i ask before in the English Site & till now zero Reply)
i'm so happy for your ATTENTION & Many thanks again for your Reply Mr:TiGü.
mohamed benammar
  Mit Zitat antworten Zitat
Rollo62

Registriert seit: 15. Mär 2007
3.908 Beiträge
 
Delphi 12 Athens
 
#4

AW: Aangepaste Android-lettertypen voor Alcinoe Controls

  Alt 28. Jul 2020, 09:13
Maybe the best place for special Alcinoe questions is the Alcinoe forum ?
I have not seen many questions related to Alcinoe here or in the web in general,
so maybe this library is simply not so often used in real projects.
  Mit Zitat antworten Zitat
Antwort Antwort

 

Forumregeln

Es ist dir nicht erlaubt, neue Themen zu verfassen.
Es ist dir nicht erlaubt, auf Beiträge zu antworten.
Es ist dir nicht erlaubt, Anhänge hochzuladen.
Es ist dir nicht erlaubt, deine Beiträge zu bearbeiten.

BB-Code ist an.
Smileys sind an.
[IMG] Code ist an.
HTML-Code ist aus.
Trackbacks are an
Pingbacks are an
Refbacks are aus

Gehe zu:

Impressum · AGB · Datenschutz · Nach oben
Alle Zeitangaben in WEZ +1. Es ist jetzt 09:07 Uhr.
Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
LinkBacks Enabled by vBSEO © 2011, Crawlability, Inc.
Delphi-PRAXiS (c) 2002 - 2023 by Daniel R. Wolf, 2024 by Thomas Breitkreuz